makigiaz

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νυφικό μακιγιάζ

nifiko makigiazΕίτε το πιστεύετε είτε όχι, το νυφικό μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της προετοιμασίας ενός γάμου. Η ημέρα του γάμου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες τις ζωής σας. Όσο ακραία ρομαντικό και αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια. Είναι μια μέρα με μεγάλες ευθύνες ,η οποία απαιτεί πολύ σχεδιασμό μήνες πριν ώστε να είναι όλα τέλεια και να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι. Η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια της ημέρας , θα πρέπει να είναι λαμπερή και παραμυθένια σε όλη την διάρκεια τις. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να προσλάβετε τον makeup artist σας αρκετούς μήνες πιο πριν , ώστε να έχετε χρόνο να επιτύχετε ένα όμορφο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Έαν θέλετε να δείτε ένα μέρος από τις δουλιές μου πάνω στο νυφικο μακιγιάζ κάντε click εδώ

Για ποιο λόγο το λέμε αυτό; Μα γιατί οι make up artists είναι περιζήτητοι και έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο, μιας που κάθε επαγγελματικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, χρειάζεται αρκετές ώρες για να γίνει. Από την άλλη, υπάρχει και ακόμη ένα πρόβλημα που πρέπει να σκεφθείτε: θα πρέπει να βρείτε έναν μακιγιέρ ή μία μακιγιέζ που θα σας ταιριάζει. Τι εννοώ με αυτό; Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον επαγγελματία που να σας εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά και που να σας αρέσουν τόσο οι δουλειές του, όσο και η προσωπικότητα του. Θα πρέπει να σας καταλαβαίνει, αλλά και να σέβεται τις επιθυμίες και τα γούστα σας. Γι’ αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσετε την εύρεση make up artist για την τελευταία στιγμή. Μην κάνετε κι’ εσείς το λάθος που κάνουν πολλές νύφες και μετά τρέχουν και δεν φθάνουν, γεμάτες άγχος και αγωνία.

Τι άλλο θα πρέπει να ξέρετε όμως σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ; Το πιο σημαντικό, είναι το γεγονός ότι γίνεται σε δύο μέρη: το δοκιμαστικό και το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου. Πιστεύω ότι το μακιγιάζ της ημέρας του γάμου δε χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις, είμαι σίγουρη όμως ότι πολλές από εσάς δεν γνωρίζετε για τα δοκιμαστικά. Στα δοκιμαστικά, η νύφη και ο make up artist δουλεύουν μαζί και δοκιμάζουν διάφορα looks και μακιγιάζ για να καταλήξουν σε αυτό που θα “φορεθεί” τελικά την ημέρα του γάμου. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το δοκιμαστικό είναι πολύ σημαντικό. Ας δούμε όμως μερικές συμβουλές και για τις δύο φάσεις του νυφικού μακιγιάζ.

Δοκιμαστικό (Pre Wedding day)

Την ημέρα του δοκιμαστικού η Makeup Artist θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο στυλ Μακιγιάζ με το κατάλληλο χρώμα και θα εφαρμόσει πλήρες μακιγιάζ σε καθαρό πρόσωπο προκειμένου να επιτευχθεί το τέλειο νυφικό σας βλέμμα. Αυτή η διαδικασία γίνεται στο χώρο σας, διαρκεί εως και 90 λεπτά και απο τη στιγμή που θα το αγαπήσετε προχωράμε στην ημέρα του γάμου σας. Μία συμβουλή που ίσως να μην γνωρίζετε, είναι να κανονίσετε και μία μεγάλη έξοδο την ημέρα του Δοκιμαστικού σας μακιγιάζ. Θα είστε βαμμένες τέλεια, γιατί να μην ντυθείτε και στη πέννα και να βγείτε με τις φίλες σας να το κάψετε; Η δική μου πρόταση είναι να συνδιάσετε την ημέρα του Δοκιμαστικού με το bachelorette party σας. Έτσι δε θα πάει χαμένο το επαγγελματικό μακιγιάζ σας και δεν θα καταλήξει απλά πάνω σε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Άλλωστε πόσες φορές θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε βαμμένες από έναν επαγγελματία; Είναι η ευκαιρία σας να νιώσετε σαν star του Hollywood!

Χρειάζεστε ιδέες ή προτάσεις για το νυφικό σας μακιγιάζ;Δεν ξέρετε πιο style σας πάει;Μην ανησυχείτε! Επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή πιο ευκολα μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο στο 6970161639. Ας κάνουμε την πιο σημαντική μέρα της Ζωής σας μαγευτική!

Ημέρα γάμου (Wedding day)

Την ημέρα του γάμου σας το μακιγιάζ που επιλέξατε κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού εφαρμόζεται σε καθαρό ενυδατικό δέρμα, κατά προτίμηση πριν φορέσετε το νυφικό σας. Η μακιγιέρ εξασφαλίζει το πανέμορφο μακιγιάζ του γάμου σας που θα διαρκέσει όλη τη μέρα και το βράδυ. Μην ξεχνάμε το μακιγιάζ τις μητέρας που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Το ίδιο ισχύει και για τις παράνυφους σας ή και τη κουμπάρα. Μπορείτε να διαπραγματευθείτε με τον make up artist σας και να κανονίσετε να αναλάβει όχι μόνο το δικό σας μακιγιάζ, αλλά και αυτό της μητέρας και της κουμπάρας σας. Έτσι θα είστε σίγουρες ότι οι γυναίκες που θα είναι δίπλα σας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας θα είναι πανέμορφες αλλά θα τους δώσετε και έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενες εκείνη την ημέρα. Μην ανησυχείτε, όσο όμορφες και λαμπερές και να είναι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλέψουν λίγη από τη λάμψη σας την μεγάλη ημέρα. Τέλος, καλό θα ήταν να κανονίσετε με τον make up artist να μείνει κοντά σας και σε όλη τη διάρκεια του γάμου και για τη φωτογράφιση, αν αυτή θα γίνει την ίδια μέρα φυσικά. Αν κάνετε την φωτογράφιση άλλη μέρα, εννοείται πως θα πρέπει να κανονίσετε και ένα νέο ραντεβού. Ο λόγος που είναι καλή ιδέα μα έχετε κοντά σας τον make up artist όλη την ημέρα του γάμου σας, είναι το γεγονός ότι όσο καλό και να είναι το μακιγιάζ που θα σας κάνει, αυτό σίγουρα θα χρειαστεί κάποια ρετούς μετά από την ταλαιπωρία που θα τραβήξετε όλη την ημέρα. Σκεφθείτε μόνο πόσα φιλιά θα δώσετε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού μετά τον γάμο! Το νυφικό μακιγιάζ σας λοιπόν είναι σίγουρο ότι θα χαλάσει, οπότε καλό είναι να έχετε κοντά σας κάποιον που να μπορεί να το διορθώσει εύκολα και γρήγορα για να είστε πάντα όσο λαμπερή και όμορφη όπως όταν ξεκινήσατε από το σπίτι σας.