makigiaz

Ένας σύντομος οδηγός για επεκτάσεις για βλεφαρίδες

blefaridesΜια νέα τάση της μόδας που αυξάνεται είναι οι επεκτάσεις μόνιμων βλεφαρίδων ,έτσι ώστε να έχετε μεγάλες και πυκνές αλλά φυσικές βλεφαρίδες 24 ώρες την ημέρα χωρίς να χρησιμοποιείτε mascara. Τοποθετούνται τρίχα-τρίχα με τη μέθοδο one by one δηλαδή μια –μια, έχουν διάρκεια εώς και 3 εβδομάδες με την κατάλληλη συντήρηση. Περίπου μια φορά το μήνα να κάνετε συντήρηση για να τις διατηρήσετε ομοιόμορφες. Οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων εφαρμόζονται με μια κόλλα που στεγνώνει μαλακά επιτρέποντας τις να μένουν ευέλικτες και φυσικές .Πέφτουν μόνο όταν θα πέσει και η φυσική σας. Και μην ξεχνάτε τα μάτια σας είναι τα παράθυρα της ψυχής σας. Γι’ αυτό και πάντα θα πρέπει να είναι όμορφα και περιποιημένα.

Το πρόβλημα με τις επεκτάσεις βλεφαρίδων, είναι το γεγονός ότι είναι σχετικά καινούργιες και έτσι πολλές γυναίκες δεν ξέρουν τι πρέπει να προσέχουν πριν και μετά την τοποθέτηση τους! Ας δούμε λοιπόν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο και με ασφάλεια τις επεκτάσεις βλεφαρίδων σας!

ΜΗΝ βρέξετε τις επεκτάσεις βλεφαρίδων σας για 24 έως 48 ώρες μετά την εφαρμογή τους.

Μην κάνετε δουλειές έξω από το σπίτι και αποφύγετε τα ατμόλουτρα, τις σάουνες και την έντονη γυμναστική ή yoga. Ο ιδρώτας σας μπορεί να κάνει την κόλλα να ενεργοποιηθεί και αυτό μπορεί να κάνει τις βλεφαρίδες σας να κολλήσουν μεταξύ τους και να μοιάζουν με μάσκαρα που δεν έχει φορεθεί σωστά.

ΔΕΝ πρέπει να τραβήξετε τις νέες βλεφαρίδες σας, όσο και αν θέλετε να το κάνετε!

Μπορεί οι επεκτάσεις βλεφαρίδων σας να σας κάνουν να θέλετε να τις τραβάτε, να ακουμπάτε και να παίζετε με τις βλεφαρίδες σας γυρίζοντας τις, θα πρέπει όμως να αντισταθείτε και να μην το κάνετε. Θα πρέπει επίσης να μην τις βουρτσίζετε με δύναμη. Αν κακομεταχειρίζεστε τις επεκτάσεις σας, μπορεί να βλάψετε τις φυσικές βλεφαρίδες σας, πάνω στις οποίες είναι άλλωστε τοποθετημένες και οι επεκτάσεις. Αν κάποια στιγμή βαρεθείτε τις επεκτάσεις, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία για να τις αφαιρέσει.

ΜΗΝ αφήνετε πλούσια σε ενυδατική δράση προϊόντα να έρθουν σε επαφή με τις νέες βλεφαρίδες σας.

Σαμπουάν, conditioner, παχιές κρέμες και γενικά προϊόντα με βάση τα έλαια, μπορεί να χαλαρώσουν τους δεσμούς ανάμεσα στις βλεφαρίδες και τη κόλλα που στερεώνει τις επεκτάσεις τους. Όταν λοιπόν κάνετε μπάνιο ή πλένετε τα μαλλιά σας, είναι καλή ιδέα να γέρνετε το κεφάλι σας προς τα πίσω, έτσι θα κρατήσετε το το νερό μακριά από τις βλεφαρίδες και τα μάτια σας. Κάποιες μάλιστα χρησιμοποιούν και ειδικά γυαλιά όταν κάνουν μπάνιο, τόσο στη θάλασσα όσο και στο ντους! Δε χρειάζονται βέβαια τέτοιες υπερβολές. Λίγη προσοχή αρκεί!

ΜΗΝ αλλάξετε το σχήμα στις επεκτάσεις βλεφαρίδων σας μετά το ντους.

Χτενίστε απαλά τις βλεφαρίδες σας για να τις διαχωρίσετε και αν τι κάνετε να ανοιχθούν προς τα έξω. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι μαλλιών, το οποίο θα βάλετε στη θέση “cool” πριν ξεκινήσετε, για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα στιςν βλεφαρίδες σας. Για καλό και για κακό πάντως, κρατήστε το όσο πιο μακριά γίνεται από το πρόσωπο σας, αλλά φυσικά όχι τόσο μακριά που να μη νιώθετε τον αέρα του.

Μην αμελείτε τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Μπορείτε να διατηρήσετε τη πολύ καλή υγεία των φυσικών βλεφαρίδων σας με ένα conditioner ειδικό για βλεφαρίδες ή με ένα serum που θα περιέχει ορμόνες που θα βοηθούν στην ανάπτυξη και την υγεία τους. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν τις τρίχες να μείνουν στο θυλάκιο όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσφέρουν και καλύτερη και ισχυρότερη υποστήριξη για τις επεκτάσεις βλεφαρίδων που τοποθετούνται πάνω τους. Φροντίστε να διασκεδάσετε και να περνάτε καλά με τις νέες σας βλεφαρίδες! Έχετε καινούργιες, μεγάλες και πολύ σέξι βλεφαρίδες που μοιάζουν 1005 φυσικές, τι θα κάνετε με αυτές; Ό,τι θέλετε φυσικά! Δείξτε τες στον κόσμο! Βγείτε έξω και διασκεδάστε και γιατί όχι, ίσως είναι η ώρα και για λίγο φλερτ. Το βλέμμα σας άλλωστε είναι τώρα πιο σέξι από ποτέ! Flaunt! Φλερτάρει! Το καλό με τις επεκτάσεις βλεφαρίδων, είναι το γεγονός ότι είναι ευέλικτες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τους δώσετε όποιο σχήμα ή μορφή θέλετε, ανάλογα με την έξοδο σας και το look που θέλετε να πετύχετε. Οι επεκτάσεις για βλεφαρίδες είναι το τέλειο αξεσουάρ για το πιο σέξι και όμορφο βλέμμα.