makigiaz

Τips

Πως θα βρειτε καλες τιμες για νυφικο μακιγιαζ στη Θεσσαλονικη

Νυφικό μακιγιαζ τιμες Θεσσαλονικη Η μέρα του γάμου είναι σίγουρα μία από τις πιο σημαντικές μέρες στη ζωή κάθε γυναίκας και κοπέλας. Είναι όμως και μία μέρα η οποία είναι συνδεδμένη με πολλά έξοδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πλέον, λόγω της κρίσης, οι πολιτικοί γάμοι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Το κόστος ενός θρησκευτικού ή λαμπερού γάμου είναι πλέον πολύ μεγάλο για πάρα πολλά ζευγάρια. Ακόμη όμως και αυτά που τελικά επιλέγουν να παντρευτούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λάμψη εκείνη την ημέρα, φροντίζουν να κάνουν οικονομία όπου μπορούν.

Δεν είναι λοιπόν λίγες οι νύφες που νοικιάζουν ένα νυφικό ή πηγαίνουν στην εκκλησία απλά με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα. Υπάρχουν όμως και τομείς στους οποίους είναι λίγο δύσκολο να γίνει οικονομία, όπως για παράδειγμα το νυφικό μακιγιάζ, το οποίο πρέπει να γίνει από κάποιον επαγγελματία για να είναι σωστό και εντυπωσιακό, τόσο στην εκκλησία, όσο και στις φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου.

Αν μένετε σε μία μεγάλη πόλη όμως, τότε θα έχετε προσέξει ότι υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες του είδους εκεί. Αυτό ναι μεν σημαίνει ότι υπάρχουν και πολλές διαφορετικές τιμές, δεν ζητούν άλλωστε όλοι τα ίδια χρήματα, αλλά σημαίνει και ότι είναι δύσκολο μέσα σε τόσα ονόματα να βρείτε κάποιο που θα σας κάνει και καλή τιμή, αλλά και καλή δουλειά. Στο άρθρο μας λοιπόν, θα δούμε πως μπορείτε να βρείτε καλές τιμές για νυφικό μακιγιάζ στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις!

Μην ψάχνετε την τελευταία στιγμή

Το να παίρνεις αποφάσεις υπό πίεση δεν είναι ποτέ καλή ιδέα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάτι “εμπορικο” και για μια τόσο σημαντική ημέρα. Αν οποιοσδήποτε make-up artist καταλάβει ότι σας μένουν μόνο λίγες μέρες μέχρι το γάμο και ότι έχετε αγχωθεί ή και απελπιστεί, να είστε σίγουρη ότι θα σας “πατήσει το λαιμό”. Αν θέλετε λοιπόν να πετύχετε καλές νυφικό μακιγιάζ τιμές Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να κάνετε μία “έρευνα αγοράς” αρκετές εβδομάδες ή ακόμη και μήνες πριν από την Μεγαλή Μέρα. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Το internet είναι φίλος σας

Δυστυχώς πολλές σήμερα αγνοούμε τις δυνατότητες του internet και το χρησιμοποιούμε μόνο για να ανεβάσουμε status και selfies στο Facebook. Μπορούμε όμως να το χρησιμοποιήσουμε για να βρούμε και καλές τιμές, σχεδόν για τα πάντα! Πηγαίνετε λοιπόν στο Google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης και βάλτε να ψάξει για “νυφικό μακιγιάζ” ή “make-up artists” μαζί με το όνομα της περιοχής σας. Έτσι θα βρείτε πάρα πολλές σελίδες με δείγματα από τη δουλειά του κάθε μακιγιέρ, στοιχεία επικοινωνίας και φυσικά τιμές! Με άλλα λόγια, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε μία σωστή έρευνα αγοράς.

Ρωτήστε και λίγο

Θα ξέρετε ότι “ρωτόντας πάνε στην Πόλη”, το ίδιο λοιπόν ισχύει και όταν ψάχνετε πληροφορίες για κάποιον επαγγελματία. Ρωτήστε λοιπόν μία φίλη ή γνωστή σας που παντρεύτηκε πρόσφατα, άσχετα με το αν σας κάλεσε ή όχι, ποιος ή ποιά έκανε το μακιγιάζ της και πόσα της πήρε. Έτσι θα μάθετε όχι μόνο τις τιμές των μακιγιέρ της γειτονιάς σας, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς τους. Αν δεν ξέρετε κάποιες που έγιναν σχετικά πρόσφατα νύφες, μπορείτε να ρωτήσετε στα κομμωτήρια της γειτονιάς αν ξέρουν κάποιον make-up artist να σας προτείνουν.

Προτιμήστε κάποιον από την περιοχή σας

Είναι καλό ο make-up artist σας να είναι “ντόπιος” για να σας κάνει καλές τιμές αλλά και για να σας κάνει σίγουρα καλή δουλειά. Γιατί έχει αυτό τόσο μεγάλη σημασία; Μα γιατί οι μακιγιέρ συνήθως δουλεύουν με γυναίκες από τη γειτονιά, αυτές αποτελούν τη βάση της πελατείας τους και έτσι θέλουν πάντα να τα πηγαίνουν καλά μαζί τους. Αν αρχίσουν τα παράπονα από μία “ντόπια”, ξέρουν πως σύντομα θα αρχίσουν και οι δουλειές τους να παίρνουν την κάτω βόλτα, γι’αυτό και πάντα προσέχουν ιδιαίτερα τις “γειτόνισες” τους